LEDIGA JOBB JUST NU

Fastighetsarbetare/reparatör

På Vidingehem möter du arbetskamrater som är engagerade, delaktiga och som har en hög servicenivå med ett stort intresse för människors boende. Just nu är vi inne i ett expansivt och spännande skede med mycket nyproduktion.

Nu söker vi fastighetsarbetare som delar vårt engagemang för att ge bästa möjliga service till våra kunder. Tjänsten är i förstahand med placering i Rottne men eftersom vi verkar på flera orter i Växjö kommun så kan det förekomma att man har vissa arbetsdagar på andra orter där vidingehem har fastigheter.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsarbetare ansvarig du för såväl inre som yttre skötsel av fastigheterna. Det betyder frihet under ansvar och en omväxlande vardag där du t ex:

  • Utför reparationer i lägenheter och lokaler.
  • Förebyggande underhåll 
  • Div snickeriarbeten.
  • Viss administration, såsom inköp, arbete i fastighetssystem mm.
  • Jourberedskap kan bli aktuellt.

Din profil
Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Självklart är du händig och har ett stort intresse för teknik och service.

Du tillbringar dina arbetsdagar nära våra kunder och visar hänsyn då du många gånger arbetar i deras hemmiljö. Du trivs med att samverka med människor med olika bakgrund och erfarenheter.

Ditt arbete kommer att vara starkt knutet till vårt viktiga mål att få ännu nöjdare kunder, därför är din servicekänsla hög och din förmåga att kommunicera god. Du kommunicerar väl på svenska, är du dessutom flerspråkig ses det som meriterande. Du har lätt för att samarbeta, är noggrann och kvalitetsmedveten. Precis som våra andra medarbetare kommer du gärna med förslag på förbättringar eller delar med dig av dina kunskaper till dina kollegor.
Vidingehem välkomnar medarbetare med olika bakgrund och erfarenheter. Att vi är olika bidrar både till att verksamheten blir mer effektiv och att vi speglar hur det ser ut både i samhället och i våra bostadsområden.

Krav

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter 
  • Körkort för personbil 

Meriterande

  • Utbildning inom fastighetsteknik
  • Specialkunskaper inom el och vvs
  • Flerspråkig

Annan viktig information
Tjänsterna är heltid med tillsvidareanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av
Camilla Logarn 0470-70 17 70

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 28 december 2018. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, eftersom urval och intervjuer sker löpande. Mejla din ansökan till: camilla.logarn@vidingehem.se eller skicka den till:

Vidingehem AB
Att: Camilla Logarn,
Box 23
363 21 Rottne.

                                                                                                                                                                                      Varmt välkommen med din ansökan!