KONTAKTA OSS

Felanmälan

Felanmälan via nätet är öppen dygnet runt, du loggar in i rutan till höger.

Vill du hellre ringa kontaktar du oss på telefonnumret här intill. Mellan kl. 08.00 och 09.00 samt kl. 13.00 och 14.00 är det oftast väntetid för att komma fram till oss beroende på att många ringer just då. Har du möjlighet att ringa vid andra tider kommer du lättare fram. 

Var beredd på att ange namn, adress, telefonnummer, om det finns husdjur i lägenheten och om vi får gå in med huvudnyckel.

Felanmälan TV
Ring direkt till Com Hem: 0771-55 00 00.

Felanmälan Bredband
Kontakta Wexnets kundtjänst: 0470-70 33 33.

Utanför kontorstid
Jour/Beredskap upprätthålls lördagar, söndagar och helgdagar samt efter ordinarie arbetstids slut. 

Vid akuta fel under dessa tider ring 0470-247 73. 

Som akuta fel betraktas bland annat läckage och problem med vattenförsörjning eller värme, samt givetvis när det föreligger risk för att människor eller egendom kan komma till skada.

Matilda Gustafsson

Annette Gummesson

Här kan du logga in på Mina sidor och göra en felanmälan.

0470-70 17 70
Telefontider: 8-12, 13-16

Det bästa sättet att få hjälp med vardagliga fel är att göra felanmälan här på vår hemsida. Tänk på att det bara är den som står överst på hyresavtalet som kan logga in på ”Mina sidor” och göra en felanmälan. Har du glömt ditt användarnamn och lösenord? Kontakta oss för att beställa nya inloggningsuppgifter.

Exempel på vardagliga fel: en droppande kran, en rinnande toalettstol, ett trasigt eluttag, trasiga persienntillbehör. Det gäller även fel som dålig städning och trasiga lampor i gemensamma utrymmen som trapphus och tvättstuga.

Anmäl vardagliga fel

Akuta fel under arbetstid

Vissa fel är mer akuta och måste åtgärdas omgående. För att få hjälp med akuta fel under arbetstid, ring vår felanmälan på telefon 0470-70 17 70. Felanmälan har öppet vardagar klockan 8-12 samt 13-16.

Exempel på akuta fel under arbetstid: en vattenläcka, totalstopp i avloppet, WC-stol ur funktion, ett krossat fönster, strömlöst i lägenheten, låsfel på dörr, fönster går inte att stänga, kylen/frysen är ur funktion.

Digital felanmälan

Klicka här för att logga in på Mina Sidor