Lägenheter

Kontakta gärna Theréze eller Carina på vår Bobutik för mer fakta om våra orter och områden.

0470-70 17 70

bobutik@vidingehem.se

Frågor och svar

Kvarnvägen 31 i Gemla

Kort om Gemla

Gemla är känt för sin entreprenörsanda, men också för den speciella miljön: en blandning av levande jordbruksbygd och modern tätort. Runt bebyggelsen i centrum skiftar åkrarna färg i takt med årstiderna och de gemytliga villagatorna övergår nästan omärkbart i charmiga byvägar. 
 
Här finns all den kommunala service man kan önska sig och dessutom den trygghet och trivsel som uppstår när människor verkligen bryr sig – eller som man brukar säga på orten: i Gemla hejar vi på varandra!
På Kvarnvägen i Gemla är det riktigt nära. Till allt. Med tåg tar det sju minuter till centrum av den lilla storstaden Växjö, med hela dess rika palett av handel och kultur. På ungefär samma tid tar man sig till järnvägsknuten Alvesta och vidare ut i resten av världen. 
 
På hemmaplan omges man av det mindre samhällets genuina gemenskap och inpå knuten väntar den härliga småländska naturen. Visst ligger det nära till hands att tala om det bästa av två världar!
 
FAKTA

KÖK | Vitlackerade luckor med kant av ek, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin samt praktiskt eluttag med inbyggd timer.

BADRUM | Tvättmaskin och torktumlare, tvättbänk med överskåp och högskåp.
Möjliga tillval: Duschvägg och handdukstork.

KOMMUNIKATION | Kabel-TV och bredbandsuttag (i alla rum förutom badrummet).

KOMFORT | Husets klimatsmarta energilösning används också till att kyla lägenheterna, vilket bidrar till ett behagligt inomhusklimat, även under varma sommardagar.

TILLGÄNGLIGHET | Hiss. Inga besvärliga nivåskillnader utomhus. Dörrarna är bredare än standard och det finns inga trösklar mellan rummen. Vändradie för inomhusrullstol i kök och badrum.

FÖRDEL | På Kvarnvägen vet man både vad man har och vad man får, hyran ligger nämligen fast till och med 2018!

Byggstart: September 2015  •  Inflyttning: Oktober 2016 

Här kan du skriva ut ett produktblad